Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baconlindad torsk med vinkokt lök

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En helt underbar fiskrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rulla torskfiléerna till 4 rullar. Vira baconskivorna runt varje rulle och fäst med tandpetare. Tillaga i ugn, 175 grader ca 30 minuter.
  2. Skala lökarna och fräs i stekpappa med smör och pudra på brun farin. Häll på rödvinet och tillsätt fonden. Låt lökarna puttra utan lock, på medelvärme tills de blivit mjuka och genomskinliga, ca 15 minuter.
  3. Servera baconlindade torsken med de kokta lökarna och potatis.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ingbrittan 23 november 2011

    Underbart god och lättlagad

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.