Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baconplock

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Denna plockrätt går att ha antingen som snacks till drinken eller som förrätt. Supergott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela baconet på mitten. Dela osten i lagom bitar. Stek baconet snabbt så att det inte är rått. Låt svalna något.
  2. Rulla in ostbitarna i baconet omlott, det blir två halvor bacon på en ostbit. Fäst ev. med tandpetare.
  3. Stek tills de blir krispiga och osten inuti mjuk. Lägg på salladsbädd och ringla över oljedressingen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.