Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skriv ut

Den här röran är egentligen till ett recept på varm smörgåstårta. Men den har blivit en klar favorit i vårt hem och nu används den till såväl potatis som till pasta. Den är smidig att laga till och är verkligen jättegod.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klipp baconet i fyra delar och fräs i en stekpanna, (behövs inget margarin till detta). Grovhacka den skalade löken, och lägg i champinjonerna att fräsa med en stund när allt är färdigt (viktigt för annars kallnar röran snabbt och det är inte alls lika gott då).
  2. Ta fram en bunke och klicka ner hela burken creme fraiche i den. Häll därefter ner baconfräset med spad och allt direkt ur stekpannan. Rör runt allt till en geggig röra. Tillsätt någon matsked chilisås och krydda med cayennepeppar och övriga kryddor efter önskad hetta. Servera gärna till pasta. Smaklig måltid!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lottilotti 13 februari 2011

    Jättegott, kommer att göras fler gånger

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.