Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baconrulader med purjo och äggstanning

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En jättegod rätt som man kan äta till potatis eller som den är med grönsalla. Utesluter man äggstanningen, kan man grilla ruladeran och ha dem som förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tag den ljusa delen på purjolökarna, dela dem i 3 cm bitar. Linda en bacon skiva runt varje. Lägg dem i en eldfast form Blanda grädde, ägg, salt och kryddor. Ha på osten, den kan också uteslutas.
  2. Grädda i ugnen ca 30 min i 200 grader. .
  3. Utesluter man äggstanningen kan man grilla eller steka ruladerna, det blir en jättegod förrätt

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mayapaya 30 september 2010

    Att de vill att man ska testa Oatly iMat istället för grädde är inte mitt förslag och jag kan säga att jag inte kommer att använda det. Grädde är mycket godare...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.