Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baconsås till pasta

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Inte så mager men enkelt att göra!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka och bryn bacon. Blanda i hackad lök och grov hackade champinjoner. Stek ett par minuter. Blanda i creme fraich och matlagningsgrädden. Smaka av med soja. (Jag brukar ha på mycket grovmalen svart peppar, men det är en smaksak.) Låt puttra en stund.
  2. Ös på önskad pasta!
  3. (Glöm inte grönsaker.)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.