Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bacon,tomat och paprika pannkaka

(1 kommentar)  
Bacon,tomat och paprika pannkaka Bacon,tomat och paprika pannkaka
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En härligt laxrosa pannkaka med egen karaktär. Efter stor tveksamhet från omgivningen vid serveringen. Så försvann pannkakan blixtsnabbt i glada munnar.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Blanda mjöl, salt och bakpulver, tillsätt mjölken och vispa klumpfritt. Rör ner tomaterna och knäck i äggen. Vispa till allt är väl blandat. Skär bacon och paprika i mindre bitar, fräs med en liten klick smör på medelvärme. När de börjar få färg pepprar ni efter behag. Häll pannkakssmeten i en smord ugnsform och sprid det frästa över. Grädda en fals under mitten av ugnen i ca 30-35 minuter. Servera med lingonsylt och en vitkålssallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • aattaa 6 februari 2013

    jättegott o enkelt fem stjärnor från mej

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.