Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bacontoppad kycklinggratäng

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabbt gott och praktiskt-

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina frysta kycklingfileer. Salta och peppra. Lägg i en ugnsäker form.
  2. Koka ihop ingredienserna till såsen och häll över kycklingen. Hetta upp en stekpanna och stek bacontärningarna knapriga. Fördela dem över kycklingfileerna och avsluta med att strö över persilja och riven ost.
  3. Gratinera mitt i ugnen tills osttäcket är gyllenbrunt, 30-45 min. Ugn 175 º

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • epi 2 december 2007

    Det blev jätte gott. Alla i familjen blev nöjda med det nya kyckling receptet. Fick ta lite slattar cremfraich så det blev lite chili&tomat med naturell cremfraich. Tack!

  • trampolin 24 februari 2008

    Det var jättegott och uppskattat av alla, även min kräsna lillasyster gillade det här :). Jag serverade med ris och sallad

  • Bappi 19 augusti 2008

    Så enkelt och så gott och passar som en trevlig bjudrätt mer än bra :-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.