Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bägarns busiga baconbullar

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Sonen älskar bärgarn och detta är taget till delvis av receptet Wallenbergare och så har jag gjort en egen tvist på den!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda först färsen och grädden, lite grädde i taget. Ta sedan äggulorna och blanda i dem en och en i färssmeten. Salta och peppra och om du vill ha lite mer krydda, tillsätt ev vitlök.
  2. Sedan är de bara att rulla ihop dem till bullar och rulla in dem i en baconskiva och lägga dem i en ugnsfast form. De bör bli minst 6 stora bullar! (tio om du vill!).
  3. Strö över lite ost efter önskemål och in i ugnen i 25 min! SMASKEN!!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.