Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bär eller fruksås (Grund)

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Det här receptet ger dig en grundsås, som du sedan får smaksätta med färska bär som mixats eller passerats.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda vattnet med potatismjölet, rör väl så att mjölet löser sig. Koka upp och rör försiktigt - Vispa ej! När såsen kokat upp, ställ åt sidan och sockra lätt på ytan för att förhindra att det bildas skinn. Smaksätt med mixade eller passerade bär.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bikbok 23 januari 2013

    TACK FÖR ETT TOPPEN RECEPT :) 5* MVH BIKBOK

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.