Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bär Glassbomb

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 1 dag
Skriv ut

God och härlig glassbomb som du kan göra dagen innan den ska serveeras.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg i glassen i en lagom stor plastbunke. Beroende på hur stor du vill att glassbomben ska bli.
  2. Skrapa ur i mitten av glassen så det blir liknande en "mössa".
  3. Lägg glassen du gröpt ur i en annan plastbunke.
  4. Den utgröpta glassen blandar du med bär eller sylt och häll i smeten i hålet ( bara halvägs), i "mössan" .
  5. Häll över lite mosade maränger över smeten, ett lager på bara några cm.
  6. Häll i resten av smeten i "mössan"
  7. Ställ in i frysen i 1-2 1/2 timmar.
  8. Vänd upp och ner på bunken och försök ta ut glassen.
  9. Dekoreras med lite strössel över!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.