Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bär och kexdessert

(5 kommentarer)  
Bär och kexdessert Bär och kexdessert Bär och kexdessert Bär och kexdessert Bär och kexdessert Bär och kexdessert
  • Serverar: 3 portioner
Skriv ut

Enkel "fuskvariant" av cheesecake som en arbetskompis tipsade om. Jättegott och går fort att fixa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina bären. Lägg undan några fina bär att använda till dekoration.
  2. Krossa digestivekexen.
  3. Fördela hälften av bären i 3 dessertskålar eller glas (gärna genomskinliga). Fördela en tredjedel av kesellan på bären och därefter hälften av de krossade kexen ovanpå kesellan. Upprepa och avsluta med det sista av kesellan. Toppa med de bären som sparades i början och ev ett blad citronmeliss.
  4. Bör inte stå för länge innan det ska ätas då det lätt kan bli "blött".

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • marielotta 1 januari 2009

    Dessert som är enkel att fixa och som dessutom är jättegod. Kommer att göra denna fler gånger och variera med olika bär, frukter efter säsong. Tack för receptet.

  • Bojka 11 april 2009

    Snabblagat och jättegott. Blev en klar favorit även bland ungdomarna. Tack för ett bra recept som kommer att användas många gånger. MVH Bojka....

  • Mikaela1985 16 februari 2013

    Gott :) och enkelt att göra!

  • Mikaela1985 16 februari 2013

    Gott :) och enkelt att göra!

  • Mikaela1985 16 februari 2013

    Gott :) och enkelt att göra!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.