Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

bär på havrebotten

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Enkelt & gott

Ingredienser

Instruktioner

* Blanda allt utom vaniljsås och bär. Bred ut i en ugnsfast form (23 cm i diameter). Glöm inte kanterna! * Grädda i mitten av ugnen, 200 grader i 15 minuter. * Fyll formen med vaniljsås, så att det täcker upp till kanten, och garnera med bär. * Snabbt, enkelt och GOTT!!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • pia61 15 augusti 2010

    Den här gör jag ofta, så god och enkel! Igår hade jag blåbär, vinbär och hallon!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.