Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bärcocktail med honungskesella

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Glutenfri: använd glutenfria digestivekex Laktosfri: använd laktosfri créme fraiche istället för kesella. Mjölkproteinfri: Välj mjölkfria digestivekex och byt ut kesellan mot sour supreme.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda bären med florsocker och låt dem tina. Rör ihop kesella med honung. Krossa kexen.
  2. Varva allt i portionsglas eller i en skål.
  3. Riv citron och limeskal som garnering

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.