Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bärkaka i långpanna med röda vinbär och hallon

 
Skriv ut

Kaka med härligt krispig yta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 175°
  2. Gör smeten enligt förpackningens anvisningar. Häll smeten i smord och bröad form, ca 25x25 cm, eller i en liten långpanna. Tryck försiktigt ner bären.
  3. Strö över pärlsocker och hyvla till sist över det kalla smöret med en osthyvel.
  4. Grädda kakan i nedre delen av ugnen ca 40-45 minuter eller tills kakan har fin färg och är genomgräddad.
  5. Tips! Vill du bjuda bärkakan som dessert så servera en melonsås till. Mixa melonköttet i matberedare till en slät sås. Smaka eventuellt av med lite socker. Bjud såsen och vispad grädde till kakan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.