- Serverar: 10 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Har inte test denna kaka själv, men den ser god ut
Instruktioner
- Sätt ungnen på 175 g. klä en 1½ - litersform med bakpapper.
- Smält smöret i en kastrull. Ta kastrullen från värmen och bryt i chokladen. Låt den svalna.
- Blanda sockert, vaniljsocker, salt, och mjölet och rör ihop det med chokladsmältet. Rör i ägget och det rivna citronskalet.
- Fyll sedan formen och baka i ugnen i ca 20 min. Kolla med en sticka att kakan är genombakad. Låt kakan svalna helt i formen.
- Rör ihop florsockret och cream cheesen till en slät glasyr.
- Lossa därefter kakan från bakpapperet och bre över glasyren i ett tjockt lager.
- Dela kakan på längden och skär den sedan 5 gånger tvärsöver till 10 bitar. Dekorera slutligen med färska bär.
Publicerat den
25 juni 2008
Liknande recept
Skriv kommentar