Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bärmaräng

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ljuvligt gott :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 175° Smörj ett ugnssäkert fat eller portionsformar med det flytande smöret.
  2. Lägg på bären. Vispa äggvitorna.
  3. När de börjar skumma tillsätt hälften av sockret och vispa tills marängen börjar tjockna.
  4. Tillsätt resten av sockret och fortsätt vispa tills marängen är tjock och det bildas spetsiga toppar av massan när du lyfter upp vispen.
  5. Bred maräng massan över bären.
  6. Grädda i mitten av ugnen tills marängen fått färg ca 15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.