Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bärmousse med citron

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Njut ohämmat av luftig mousse, smal och lättlagad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten i 5 min. Vispa vaniljsåsen hårt. Ta upp gelatinbladen och smält dem i citronsaften i en liten kastrull på svag värme. Rör ner det i vaniljsåsen. Rör i de frysta bären, socker och citronskal.
  2. Låt moussen stelna i kylen i 2-3 timmar. Skeda upp moussen och garnera ev med bär. Tips! Det är viktigt att inte tina bären först.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • eelg 25 mars 2009

    Mycket god och frisk dessert!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.