Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bärmuffins i filodeg

 
  • Serverar: 9 portioner
Skriv ut

Saftigt, frasigt och bärigt. Vad mer kan man begära ..? Grädda muffinsen i pappformar om du inte vill ha med filodegen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Rör ihop alla torra ingredienser till muffinssmeten. Tillsätt ägg och smör och rör till en jämn smet.
  3. Skär varje filodegsark i 12 fyrkanter. Lägg 2 bitar (totalt 18 st används) per muffins i en smord muffinsplåt. Skeda smeten i "filodegsformarna". Tryck ner bär i smeten och grädda mitt i ugnen i ca 18 minuter.
  4. Pudra över florsocker vid servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.