Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bärpannkaka

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Bärpannkaka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°. Smöra en grund pajform, ca 23 cm i diameter. Bred ut bären på botten av formen. Om du använder frysta bär tina dem och låt dem rinna av ordentligt.
  2. Blanda mjöl och socker i en bunke och gör en grop i mitten. Blanda ägg, mjölk och margarin och häll i lite i taget i mjölblandningen. Vispa ordentligt så att det inte blir några klumpar.
  3. Häll smeten över bären och grädda i 35–40 minuter. När pannkakan svalnat lite pudrar du över florsocker och serverar med en gång.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.