Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bärsangria med rosévin

 
  • Serverar: 5-6 portioner
Skriv ut

Sockerlagen kan göras i förväg och stå färdig i kylen

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vatten och socker till det smält. Låt svalna och ställ i kylen.
  2. Tvätta apelsinen och citronen. Skiva halva frukterna och pressa juicen ur den andra halvan. Halvera jordgubbarna. Lägg fruktskivorna, fruktjuicen, jordgubbar, övriga bär, kanel och mycket isbitar i en rymlig kanna och häll på sockerlagen och likören. Häll sist på vinet och låt stå kallt en liten stund innan det serveras.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.