Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bärtårta på mandelbotten

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En festlig GI-dessert.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Mixa mandlarna i en mixer och lägg i en bunke. Blanda mandlarna med honung och ägg så att det blir en smet.
  3. Tryck ut i kanterna på en form med löstagbarkant. Grädda i mitten av ugnen i 15 minuter. Låt kallna.
  4. Vispa grädden och blanda i sylten. Fördela grädden över bottnen. Skölj och dela jordgubbarna och fördela över tårtan. Toppa med hallon och blåbär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.