Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bästa banankakan!

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut

Det här receptet hittade jag i Femina för mer än tjugofem år sen, och det är BÄST! :-D Gamla bananer gör under i smeten...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa rumsvarmt smör och socker pösigt. Blanda i äggen och bananerna, vispa en stund (minst 1 min). Blanda det torra i en annan skål. Blanda i mjölblandning och filmjölk i omgångar i äggsmeten. Häll i smord och bröad form. Gräddas 1 timme i 175 grader.
  2. Glasera den gärna! Eller ät varm med glass till! /Lionadh

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.