Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bästa chokladtårtan

 
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Jag älskar chokladtårta och har testat mig fram till denna perfekta variant enligt min smak. Det är INTE flingsalt på tårtan (vilket i och för sig kanske är jättegott) utan lite sparklingflingor (inköpta i den engelska butiken i Söderhallarna i Stockholm.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smör i micro eller på spis. Smält choklad i micro eller på spis. Vispa ägg och socker. Blanda mjöl och bakpulver. Blanda ihop allt. Smöra och bröa en form. Ugn 175 grader, 35 minuter.
  2. När tårtan har kallnat toppar jag den med Betty Crockers Rich & Creamy Chocolate Fudge, finns att köpa i den engelska butiken i Söderhallarna i Stockholm och i välsorterade livsmedelsbutiker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.