Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bästa kladdkakan med olika toppingar

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Buffés provkök har bakat sig fram till den bästa kladdkakan - och här kommer den!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 175 grader.
  2. Smält smöret och låt svalna. Rör hastigt ner socker, kakao, vaniljsocker och äggen, ett åt gången.
  3. Tillsätt vetemjöl och rör hastigt till en slät smet. Häll smeten i en smord form, 22 cm i diameter. Grädda i mitten av ugnen 15-18 minuter.
  4. Limetopping: Blanda ingredienserna, bred det över kakan och dekorera med rivet limeskal.
  5. Kaffetopping: Smält smöret, blanda ner resten av ingredienserna. Låt svalna lite. Bred över kakan, toppa med nonstops.
  6. Nöttopping: Smält nougaten, bred det över kakan. Strö över nötterna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.