- Serverar: 1 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Buffés provkök har bakat sig fram till den bästa kladdkakan - och här kommer den!
Instruktioner
- Ugn 175 grader.
- Smält smöret och låt svalna. Rör hastigt ner socker, kakao, vaniljsocker och äggen, ett åt gången.
- Tillsätt vetemjöl och rör hastigt till en slät smet. Häll smeten i en smord form, 22 cm i diameter. Grädda i mitten av ugnen 15-18 minuter.
- Limetopping:
Blanda ingredienserna, bred det över kakan och dekorera med rivet limeskal.
- Kaffetopping:
Smält smöret, blanda ner resten av ingredienserna. Låt svalna lite. Bred över kakan, toppa med nonstops.
- Nöttopping:
Smält nougaten, bred det över kakan. Strö över nötterna.
Publicerat den
17 november 2011
Liknande recept
Skriv kommentar