- Serverar: 4 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
Denna matjessill-röran är så fantastisk så det krävs nästan en varning. Nåja, skämt åsido men supergod är den!
Instruktioner
- Skär matjessillen i smala skivor och lägg i en serveringsskål. Hacka rödlöken fint och häll även den över matjessillen. Rensa, skölj och hacka purjolöken fint. Häll sedan både den och den klippta gräslöken i skålen. Därefter tillsätter man både crème fraiche och gräddfil. Blanda ingredienserna i skålen och tillsätt lite spad, salt & peppar efter smak.
- Låt gärna stå och dra över natten då blir den ännu godare. Servera som ensamrätt till kokt nypotatis, men man kan även bjuda på denna matjessill på midsommarbordet.
- Tips! Vill man ha den kalorisnål så funkar lika delar A-fil och kesella 1% lika bra!
Publicerat den
11 juli 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Gjorde denna röra till midsommar och den var mycket god! Hade ingen rödlök, men det fungerade bra ändå.