Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bästa rabarberkakan

 
Skriv ut

En favorit som kan serveras både som kaffekaka och som efterrätt med lite extra rabarberkompott till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör smör och socker mjukt och fluffigt. Tillsätt ägget och mjölken. Bland mjölet med bakpulvret och rör ner det. Klicka ut smeten i smord och bröad form (20-22 cm) med löstagbar kant.
  2. Blanda hackad mandel, rabarberbitarna, råsocker, kanel och kanske lite ingefära till toppingen. Strö blandningen över kaksmeten. Grädda i nedre delen av ugnen i 175 grader ca 30-35 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.