Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bästa rotfruktsgratängen

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Örtdoftande gratäng på rotfrukter är frestande gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skala och skiva potatis och rotfrukter tunt. Koka det i vatten i ca 5 min. Häll av vattnet. Rör i salt, peppar, örtkryddor, vitlök och större delen av osten.
  3. Häll allt ihop i en ugnssäker form. Häll över grädden och strö över resten av osten. Grädda i nedre delen av ugnen 25-30 min.
  4. Tips! Gratängen är utmärkt att servera till fläskfilè.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.