Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bästa rotfruktsgratängen

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 10 minuter
Skriv ut

Bästa gratängen! Superbra om man äter LCHF och vill få i sig nått riktigt gott till köttet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 grader. Skriva rotfrukterna fint och koka i vatten ca 5 minuter. Blanda allt i en bunke och häll sedan i en ugnssäker form. Sätt in formen i ugnen och lägg över aluminiumfolie när gratängen fått lite färg. Stek gratängen i ugnen totalt ca 50 minuter.
  2. Servera gärna med finare kött av nöt.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • OneHeart737 13 juli 2011

    Har precis ätit detta och den var underbart god! Jag tog purjolök istället för gul lök och hoppade över timjan och muskoten. Lättlagat och super gott, tack för ett mumsigt recept!

  • Gunvor068 10 september 2011

    Inget riktigt LCHF resept, enligt LCHF är en underjordenmat okej,kålrot, palsternacka ej okej.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.