Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bästa svarta vinbärs saften

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Svärmors recept som håller i generationer Inte för söt, älskad av alla barn och C-vitaminrik

Ingredienser

Instruktioner

Koka vatten o bär i ca 15 min Sila av i silduk Häll saften i kastrull med socker , rör tills sockret löst upp sig. Tillsätt konserveringsmedel Natriumbenzoat först utrört i en kopp med saften, som sen hälls ner i resten av saften. Häll på flaskor. Eller frys in lagom portioner.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • orco 23 juli 2008

    Denna kokas nu med spänning blandade dock svarta o röda få se vad det blir.....

  • gds877 27 augusti 2009

    Plockat bären i kväll ska prova koka din saft i helgen. Tack för receptet

  • gds877 18 december 2009

    Saften blev jättegod, Tack

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.