Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bästa tjälknölen

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Lite modernare form av tjälknöl, som går att äta både kall, o som stekta skivor till middag.

Ingredienser

Instruktioner

Ta köttet direkt från frysen in i ugnen, placera den på galler näst längst ner, 75 grader i ca 12 timmar för stek på ca 1 kg. Låt den sedan svalna o lägg den sen i marinaden, där kan den ligga länge men minst ett dygn innan man börjar skära i den.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • 13342 7 mars 2010

    Verkar ju supergott! Den ska jag göra nu på söndag den 14:e mars när släkten kommer på middag.

  • chabbe 11 juni 2012

    Enkelt och supergott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.