Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bästisens franska chokladtårta

(3 kommentarer)  
Skriv ut

I världsklass den bästa chokladtårtan jag vet! Enkel och god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält choklad och smör. Vispa ägg och socker. Blanda ner mjöl samt choklad/ smör blandningen. Häll smeten i en form med avtagbar botten (smörad). Grädda i nedre delen av ugnen i 225* i ca 15 minuter. Kanterna ska vara hårda och mitten ska vara lös. Låt stelna i formen i ca 1 timme. Bred över glasyren och låt stelna. Servera med grädde.
  2. Tips! Blir godast om man gör 2ggr receptet.
  3. Kan även frysas in men hoppa då över glasyren och lägg på den efter upptining.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • nasiki 16 juni 2011

    hur mycke är 3 / 4

  • Amimamma 16 juni 2011

    nasiki: 3/4 dl = 0.75 dl alltså 75 cl.

  • nasiki 16 juni 2011

    tack, jag gör i helgen ,med spansk choklad, eftersom jag bor i Malaga

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.