I världsklass den bästa chokladtårtan jag vet! Enkel och god.
Instruktioner
- Smält choklad och smör.
Vispa ägg och socker.
Blanda ner mjöl samt choklad/ smör blandningen.
Häll smeten i en form med avtagbar botten (smörad). Grädda i nedre delen av ugnen i 225* i ca 15 minuter. Kanterna ska vara hårda och mitten ska vara lös. Låt stelna i formen i ca 1 timme.
Bred över glasyren och låt stelna.
Servera med grädde.
- Tips! Blir godast om man gör 2ggr receptet.
- Kan även frysas in men hoppa då över glasyren och lägg på den efter upptining.
Publicerat den
16 juni 2011
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
hur mycke är 3 / 4
nasiki: 3/4 dl = 0.75 dl alltså 75 cl.
tack, jag gör i helgen ,med spansk choklad, eftersom jag bor i Malaga