Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bäverhojt så klart! Ett måste på alla julbord

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 5 portioner
Skriv ut

2-4-6-8 bäverhojt, man drick för å glöm å sen kan man börja å dans Eller 3-5-7-9 zingos! Vi dansar tills vi e nån annanstans!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bäverhojt består av bävergäll och sprit. Man tillverkar det genom att låta könskörteln på bävern ligga o dra i brännvin minst en månad och sedan använder man detta som essens. Blanda ut det med mera brännvin och du har drickfärdig bäverhojt!
  2. Smakar satan, luktar terpentin och du kommer att lukta bäver i en vecka efteråt... Bäverhojt, smaken du aldrig kommer ihåg!
  3. OBS!! detta är inget skämt, detta är bäverhojt!

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • Limparion 1 augusti 2008

    Skall definitivt testas så snart jag får tag på lite bäverkönskörtlar. Det verkar inte alltför svårt.

  • irko 22 oktober 2008

    Kul recept! Blir glad av att läsa det ÄNNU gladare om jag kan få tag på ingredienserna!

  • svartavingar 11 december 2010

    Skitkul!!! Hade en hysterisk stund med en god vän medans vi gjorde essens!!! Funderingar hurvida man skulle ta borthinnorna eller inte osv. Men nu är den på gång och kommer förhoppningsvis att bli en bra 45 års present!

  • mr_rosin90 8 mars 2011

    Vart kan man köpa Bäverhojt, om man inte har någon egen bäver att kastrera?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.