Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bagna cauda

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Bagna cauda är en slags dipp som man äter ofta i italien där severar man den ljumen. Man äter den med diverse olika grönsaker som man tycker om tex morotstavar, selleri m.m! Dippen låter kanske inte så god men jag tycker om den jätte mycket den serveras ofta i italien. Receptet kommer ifrån min Nonna (farmor)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll grädden i en kastrull. Hacka sardellerna och lägg dem i grädden med pressade vitlöksklyftor samt lite vitpeppar.
  2. Låt det hela småkoka tills grädden tjocknat till tycker du att det fattas sälta så tillför lite extra sardeller ytterligare ett tag!
  3. Serveras med diverse upskurna goda grönsaker

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • tiger_dmn 8 augusti 2008

    Var tvungen att provlaga det här för det lätt inte gott men ack så fel man kan ha en underbar smakkombination kommer göras fler gånger

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.