Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baguett med tonfisk

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det är inte bara kyckling som är min stora passion, tonfisk är en annan, underbart god röra, men jag hoppar över kaprisen, ni får göra precis som ni tycker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt tonfisken rinna av och dela den i mindre bitar. Skala och hacka äggen. Kärna ur och tärna paprikan fint. Skala och finhacka löken.
  2. Rör samman creme fraiche med de övriga ingredienserna och smaka av med salt och peppar.
  3. Bottna baguetterna med salladsblad och fördela tonfiskröran i dem. Garnera med ägg, lök och kapris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.