Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baguette med ägg och bacon

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Perfekt lunchmacka med mitt favorit pålägg, stekt ägg och bacon.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda crème fraiche, kesella, tomatpuré och brun farin och bred på underdelen av brödet.
  2. Täck med sallad, gurka och tomat. Lägg därefter på ägget och slutligen baconskivorna.
  3. Lägg på ovandelen av brödet.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • christian21mars 15 december 2011

    Detta var jättegott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.