Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baguette med ägg och skagenröra

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En annan god baguette.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela bröden på längden, men inte helt igenom. Smöra bröden och lägg sköljd grönsallat och äggskivor ovanpå.
  2. Skala räkorna och blanda med majonnäs, crème fraiche och dill. Smaka av med salt och peppar. Fördela skagenröran i bröden och dekorera med gurkskivor och citronklyfta.
  3. Vill du ha smörgåsen lite festligare kan du lägga en klick löjrom ovanpå räkröran.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Gillsan 1 augusti 2008

    Gott i gott gott

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.