Nysmakande god blir den kycklingfyllda baguetten med blåbärschutney.
Chutneyn smakar lika bra som tillbehör till ost.
Instruktioner
- Skala och skiva löken. Värmolivolja i en medelstor kastrull och stek löken tills den är mjuk och transparent.
Tillsätt socker, blåbär, ingefära, stjärnanis och vinäger.
Stek i 2 minuter.
sänk värmen och sjud sakta i ca 30-40 minuter tills sockret karamelliserat och allt har fått en seg konsistens. Låt svalna.
- Värm en stekpanna och lägg i smöret. Krydda kycklingfiléerna med salt och peppar. Lägg dem i pannan och stek ca 10 minuter på varje sida tillsde är gyllenbruna och genomstekta.
Koka sparrisen någon minut.
- Dela baguetterna och lägg i vattenkrasse och sparris.
Skär kycklingen i skivor och lägg ovanpå krassen och sparrisen.
Skeda chutney över och krydda med salt och peppar.
Publicerat den
5 juli 2011
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Hej! Måste fråga om måttet på vinägern verkligen stämmer till chutneyn? Jag testade precis detta och det smakar bara vinäger och när jag söker och tittar på andra recept så är det inte alls så mycket vinäger i... MVh Therése