Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baileys smörtryffel

(1 kommentar)  
Skriv ut

Godsaker att bjuda på och njuta utav till påsk, jul, nyår...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält chokladen, tillsätt kallt smör, vispa till en homogen konsistens.
  2. Tillsätt honungen och vispa allt luftigt, blir det ingen luft i så är massan för varm, kyl då ner den i kylskåpet. Blir den för kall så värm lite i micro.
  3. Tillsätt sedan Baileys efter smak. Spritsa upp i formarna med ett krusigt eller slätt munstycke (tyll).Strö på den rivna chokladen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ellanw 9 december 2011

    GÅR DEN ATT FRYSA IN`?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.