Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baileysmousse

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott efter maten med en kopp starkt kaffe.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryt sönder chokladen och smält den i en skål över varmt vattenbad. Rör ner likören och låt svalna. Vispa grädden till mjuka toppar. Blanda ner grädden i chokladen. Fördela moussen i små koppar eller glas. Ställ i kylen i 2-3 timmar. Garnera med vispad grädde och mandelflagor och sikta över kakao. Servera gärna ihop med färsk frukt.
  2. Testa gärna med olika chokladsorter t.ex. schweizernöt.

Kommentarer (1)

  • allimaca 8 februari 2008

    åhhhh. Låter så gott. Älskar mjölkchoklad och bailey´s. Så det finns inte ord... Måste pröva....

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.