Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baileystryffel

(1 kommentar)  
  • Serverar: 50 portioner
Skriv ut

Baileys är ju gott. Varför inte göra en tryffel med smak av baileys? Så man kan njuta lite extra, utan att bli lite "lurig".

Ingredienser

Instruktioner

1. Koka upp grädden. 2. Lägg choklad och florsocker i en bunke och slå över den kokande grädden under omrörning. Rör till en helt slät smet. 3. Vispa i smör och sprit. 4. Fyll en spritspåse med smeten. Lägg i kyl att stelna. 5. När smeten börjat att stelna, spritsa ut fem längder på smörpapper med slät tyll nummer tre. Låt sedan åter stelna i kylskåp. 6. Dela varje längd i tio bitar och rulla dem i kakao. Förvara kallt fram till servering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Marre73 27 maj 2010

    Precis, jag använder Baileys i moccaruts fyllningen(blir kanon med mint)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.