Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baka onsdag, skär torsdag

(1 kommentar)  
  • Serverar: 15 portioner
Skriv ut

Himla god chokladkaka

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält maragarin. Blanda ner socker och ägg i margarinet. Blanda mjöl med kakao, vaniljsocker och bakpulver, rör ner i margarinblandningen. Smörj en pappersklädd plåt. Bred ut smeten på plåten. Grädda i 20 min i 175 grader. Vänd kakan upp och ner på bakplåtspapper, och dra försiktigt av pappret i botten.
  2. Glasyr: Låt grädde, socker, sirap och choklad koka under omrörning tills glasyren tjocknar. Ta kastrullen från värmen och vispa ner margarin i klickar. Bred krämen över kakan. Låt sedan kakan stå kallt och stelna. Skär i rutor.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • amaral 30 november 2009

    såååååååååå god

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.