Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bakad fetaost

 
Skriv ut

Krydda med nymalen svartpeppar och stick tandpetare i ostbitarna - perfekt litet tillbehör före maten om du så vill - eller buffémat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 100 grader.
  2. Skär fetaosten i ca 12 tärningar och lägg på ett ugnsfast fat.
  3. Värm osten i 100°C i 15 minuter tills osten är ljummen.
  4. Ringla överflytande honung och olivolja och strö över finrivet citronskal, timjansblad och krossad Crostini.
  5. Krydda med nymalen svartpeppar och stick tandpetare i ostbitarna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.