Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bakad lax med hasselnötter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Nötterna ger ett knaprig och smakrikt täcke till laxfiléerna. Servera gärna med en krämig potatispuré eller pasta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Plocka ut eventuella ben med pincett ur laxen. Skär laxen i fyra portionsbitar. Salta och peppra.
  3. Hacka nötterna grovt och blanda med riven ost och citronskal.
  4. Klappa in blandningen ovanpå laxen och baka i ugnen ca 15 minuter.
  5. Servera med tillbehören.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.