Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bakad päroncheesecake

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Enkel att göra och jättegod att äta!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 150º.
  2. Skrapa av krämen från kexen. Krossa kexen och blanda med smält margarin. Tryck ut massan i en springform, ca 23 cm i diameter. Ställ in springformen i kylen medan du gör fyllningen.
  3. Vispa philadelphiaost, ricotta och socker smidigt. Tillsätt päronsaft, arom, ägg och äggvita. Vispa så att blir väl blandat.
  4. Ta ut springformen från kylen och häll ostmassan över kexbottnen. Grädda cheesecaken i nedre delen av ungnen ca 35-40 cm. Kakan ska fortfarande vara lite kladdig i mitten. Låt kakan svalna.
  5. Ställ kakan kallt i 5 timmar och pudra över chokladflorsocker strax före serveringen.
  6. Ät och njut!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.