Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bakad pasta med spenat och skinka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

En variant på makaronipudding som tillagas med penne i botten och en äggstanning ovanpå med färskost, skinka och spenat. Den är också god att värma nästa dag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°. Tina spenaten och koka pastan.
  2. Strimla skinkan. Vispa ihop ägg, kesella, mjölk, salt och peppar.
  3. Rör ner skinka och spenat i äggsmeten.
  4. Låt pastan rinna av ordentligt. Häll den i botten på en ugnssäker form.
  5. Häll över äggsmeten och strö över osten.
  6. Grädda i mitten av ugnen ca 30 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • StudentEllen 3 december 2011

    gott och enkelt! dock passade det inte så bra som matlåda.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.