Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bakad potatis med ansjovis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God röra till den bakade potatisen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200º.
  2. Beräkna 1-2 potatisar per portion beroende på storlek.
  3. Borsta potatisarna väl och stick hål i varje potatis med en grov sticka så att de inte exploderar under bakningen. Medelstora potatisar blir färdiga på cirka 45 minuter medan större tar cirka en timme.
  4. Under tiden potatisen bakas kan du göra fyllningen. Blanda gräddfil, senap, peppar, kapris och lök. Rör därefter försiktigt ner hackade ägg och ansjovis klippt i mindre bitar. Servera med en blandad grönsallad med oliver.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.