Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bakad potatis med avokadofyllning

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Spännande fyllning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Tvätta och stick ett hål i potatisen. Baka den i ugnen i 45-60 min. (I microvågsugn tar 4 potatisar 10-15 min, full effekt). Koka äggen i vatten 8-10 min. Låt dem kallna. Dela avokadorna. Tag bort kärnoroch skal.
  2. Mosa avokadorna med en gaffel och blanda med lätt crème fraiche och citronsaft. Skala och finhacka löken och äggen. Hacka tonfisken.
  3. Rör ner lök, ägg och fisk i crème fraiche-röran. Smaka av med salt och peppar. Sätt ett kryss i potatisarna och servera med avokadoröran

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • bjuranna 12 oktober 2009

    Jättegott var det! Precis i min smak!

  • Tehanu 26 februari 2010

    Härligt krämig fyllning!

  • Tehanu 26 februari 2010

    Härligt krämig röra!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.