Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bakad potatis med gravlaxröra

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En härligt, krämig gravlaxröra som också är god att servera på rostat bröd. För att spara tid bakar man potatisen i halvor. Ju mindre desto snabbare går det.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°. Dela potatisen i halvor. Baka den i mitten av ugnen i 30-50 min.
  2. Skär laxen i små tärningar. Blanda kesella, filmjölk, senap, honung, citron, dill och peppar i en skål. Rör ner laxen.
  3. Skär ett kryss i potatisen på den kupade sidan och klicka i laxröran.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.