Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bakad potatis med kantareller och bacon

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En krämig fyllning med färskost och knaperstekt bacon

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 ° Tvätta och borsta potatisarna. Skär ett kryss i dem. Lägg dem på ett galler i ugnen och baka tills de känns mjuka, 50-60 minuter
  2. Fyllning: Rör samman färskostarna med crème fraichen. Skär kantarellerna i bitar. Bryn dem i smör. Skär baconet i bitar, spara ev några större bitar till garneringen. Bryn det och låt det rinna av på ett hushållspapper.
  3. Rör ner kantarellerna och bacon i fyllningen. Smakasätt med timjan, salt och peppar. Garnera ev med några kantareller, lite bacon och timjan. Server med blandad sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.