Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bakad potatis med lax- och romröra

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Räknat ut enl. viktväktarna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Borsta potatisen, torka den och stick på några ställen med en grov nål. Baka potatisen i mikrovågsugn 8-10 minuter.
  2. Kläm försiktigt på potatisen, när den är mjuk är den färdig. Blanda keso, majonnäs, lax, rom, lök och dill. Skär ett kryss i den heta potatisen. Kläm försiktigt så att den öppnar sig.
  3. Fyll med laxröran. Servera med en riklig blandad sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Guldlocken 2 oktober 2009

    låter supergott.. undrar dock hur många points?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.